В одному з районів Харкова ремонтують внутрішньоквартальні дороги і тротуари

Дорожники заасфальтують дорожнє покриття на площі близько 13 тис. кв. м

У Київському районі Харкова йде ремонт внутрішньоквартальних доріг і пішохідних зон. Про це повідомив виконроб Максим Чепенко, передає прес-служба Харківської міської ради.

Так, по вул. Академіка Павлова, 309 будуть відремонтовані дороги та тротуари, у кожного з під'їздів буде зроблено зниження дорожнього борту для комфорту людей з особливими потребами, літніх людей і мам з колясками. Відзначається, що також будуть облаштовані місця для паркування автомобілів і сміттєвих контейнерів. Зараз шляховики займаються встановленням нового бордюру.

"Тут зруйнований бортовий камінь уздовж проїжджої частини, дорожнє покриття. З проханням відремонтувати внутрішньоквартальну дорогу жителі будинків звернулися до мера нашого міста Геннадія Кернеса. У зв'язку з цим прийнято рішення про капітальний ремонт всієї інфраструктури цього двору", - повідомив виконроб.

За його словами, на другому етапі комунальники відновлять проїзну частину внутрішньо квартальних доріг, буде заасфальтовано дорожнє покриття на площі близько 13 тис. кв. м, тротуари - на площі близько 7 тис. кв. м.

Читайте також: У Харкові зникло опалення більш ніж в 100 будинках і кількох дитячих установах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися