З Харкова скасували черговий рейс

Попит на частину напрямків знизився

Авіарейс Харків-Дубаї (ОАЕ) від компанії SkyUp Airlines скасували. Про це повідомляє lowcost.ua.

Початок польотів планували на 23 грудня.

"Невпевненість українців через нові правила подорожі впливає на їх бажання літати, і ми спостерігаємо, що попит на деякі напрямки залишається зниженим. У зв'язку з цим ми скасовуємо польотну програму за напрямом Львів - Дубай - Львів і Харків - Дубай - Харків до кінця зимової навігації ", - розповіли в пресслужбі авіакомпанії.

Тим, хто купив квитки на скасовані рейси пропонуються наступні варіанти:

Якщо квиток куплений на сайті авіакомпанії, то пасажиру зараховуються кошти на баланс в особистому кабінеті на сайті skyup.aero в сумі, що дорівнює повній вартості квитка, за яким він був придбаний. Їх можна використовувати на покупку будь-яких квитків або додаткових послуг авіакомпанії. Кошти будуть зберігатися на балансі без обмежень у часі та можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не тільки власника аккаунта. В авіакомпанії також передбачили можливість виведення грошей з балансу на картку.

Якщо квиток був куплений через агента з продажу авіаційних перевезень, пасажиру необхідно звернутися за місцем його придбання для уточнення варіантів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові скасували авіарейс "Харків-Тель-Авів". Рейс закривають в неділю, 8 листопада, само собою через COVID-19. В Ізраїлі уряд продовжив карантинні обмеження з метою запобігання поширенню COVID-19. Якщо пощастить і ситуація з коронавірусів покращиться, літак з Харкова в Тель-Авів очікується лише 6 грудня, відзначили в МАУ.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися