"Металіст" подав позов на ХОДА з приводу конфіскації майна клубу

Позивач просить суд скасувати розпорядження Уряду "Про визначення органу управління майновими комплексами і корпоративними правами, конфіскованими за рішенням суду" в частині, що стосується ВАТ "ФК" Металіст "

Окружний адміністративний суд міста Києва почав провадження в адміністративній справі за позовом ВАТ "Футбольний клуб" Металіст "до Кабінету Міністрів України. Про це пише пресслужба ОАСК.

Йдеться про те, що позивач просить суд скасувати розпорядження Уряду "Про визначення органу управління майновими комплексами та корпоративними правами, конфіскованими за рішенням суду" в частині, де йдеться про ВАТ "ФК" Металіст ". Зокрема, територіальні претензії віднесення майнових комплексів, конфіскованих у позивача, у сферу управління Харківської обласної державної адміністрації, а також визначення її уповноваженим органом управління корпоративними правами, конфіскованими у ПАТ "ФК" Металіст ".

Суд прийняв до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними в справі матеріалами.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, контрольним пакетом акція харківського футбольного клубу" Металіст-1925 "тепер володіють компанії ТОВ" Солар Солюшнс Юкрейн "і ТОВ" Борки Солар ". Вони купили понад 50% статутного фонду.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися