19-річній харків'янці загрожує до восьми років в'язниці за розповсюдження "закладок"

Дівчина ховала пакетики з амфетаміном і каннабісом

14 лютого близько 11:00 поліцейські знайшли у 19-річної харків'янки 193 згортка з наркотичними засобами - амфетаміном, "солями", каннабісом і спайсами. 17 вона вже встигла розкласти, - повідомили у відділі комунікації поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Дівчині загрожує від чотирьох до восьми років позбавлення волі.

Мережа розповсюдження наркотиків організувала 49-річна харків'янка. Зловмисниця розподіляла ролі між учасниками наркоугруповання, постачала метадон, контролювала надходження грошей на банківські картки і розподіляла їх між спільниками. За кожним учасником групи була закріплена своя роль: "закладчики", фасувальники, кур'єри, також були люди, які знімали і перераховували готівку з електронних гаманців.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що на Харківщині виявили чергову незаконну вирубку лісу. Правоохоронці виявили двох чоловіків (45 і 28 років), які на території ДП "Жовтневе лісове господарство" без дозвільних документів за допомогою бензопили спилювали дуби. Дерева знищували на території Валківського лісництва.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися