Харківські антикорупціонери розповіли, скільки коштує ремонт дороги вздовж набережної (відео)

На ділянці шосе біля річки робили капітальний ремонт два рази за п'ять років

У Харкові ділянку дороги понад 700 метро від Московського проспекту до Нетеченської набережної лагодять втретє за останні шість років. Про це повідомляє Суспільне.

У медіа посилаються на ProZorro і кажуть, що в цьому році з міського бюджету витратять 37 млн грн. У дороги повинні просто замінити покриття.

Переможцем в кінці жовтня стала компанія "Паркінг". Вона ж чинила цю ділянку в минулому.

За словами представника громадської організації "Харківський антикорупційний центр" Володимира Рисенко, минулого року ремонт дороги обійшовся у 27 млн.

"Вона ремонтувалася у 2015 капітально і була в досить непоганому стані, але у 2019 раптово вирішили її знову ремонтувати. І її знову ремонтують у 2020 і, підкреслюю, знову пишуть капітальний ремонт", - зазначає Рисенко.

На набережній повинні покласти верхній шар асфальту, бо минулого року обійшлися без нього. Тому з'явився новий тендер. Про це розповів глава Департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

За договором почати ремонт повинні в листопаді. Конкретну дату початку робіт ще не призначили, за словами Сидоренко.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Департамент комунального господарства Харківської міськради підписав договір з фірмою "Енергосервіс ПМК" на 12,3 мільйона гривень. За даними тендера підрядник реконструює систему освітлення на площі Конституції від провулка Спартаківського до площі Павлівської. На цій ділянці збираються поставити 21 опору вартістю понад 158 тисяч кожна.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися