Харківські поліцейські отримали нові Renault

У Харкові передали ключі від 26 службових автомобілів Renault Duster

У Харкові передали ключі від 26 службових автомобілів Renault Duster поліцейським офіцерам громади. Як повідомили в ГУНП в Харківській області, вручення службового транспорту відбулося на базі Харківського національного університету внутрішніх справ.

На сьогоднішній день на території Харківської області створено 23 об'єднані громади, з яких 13 беруть участь у проектах "Поліцейський офіцер громади". Поліцейські забезпечені службовим автомобілем Renault, помповою рушницею, планшетним комп'ютером, бодікамерою, чековими термопринтерами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Харкові силовики викрили патрульних, які взяли хабар через мобільний додаток. Відомо, що 19 лютого силовики повідомили про підозру, двом патрульним поліцейським, які отримали хабар за не складання протоколу про адміністративне правопорушення за фактом ДТП (ч. 3 ст. 368 КК України). Підозрюваним співробітникам патрульної поліції загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися