У старому районі Харкова сталася ДТП: постраждали діти (ФОТО)

На перехресті, де зіткнулися машини, аварії відбуваються кожен день

У Харкові на перехресті вулиць Гольдбергівська та Греківська 24 листопада близько 11:25 зіткнулися Volkswagen Passat і Daewoo Lanos. Про це повідомляє МГ "Об'єктив" і уточнює, що машини їхали у зустрічному напрямку.

За словами очевидців, водій Daewoo Lanos не впорався з керуванням на трамвайних коліях і зіткнувся з Volkswagen. Місцеві жителі кажуть, що після ремонту трамвайних колій аварії на цьому місці трапляються майже щодня.

В результаті ДТП постраждали 6 осіб. Четверо постраждалих, серед яких дитина, були госпіталізовані в лікарню. Ще двоє від госпіталізації відмовилися. У виданні Newsroom з посиланням на головного лікаря "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" Віктора Забашту уточнюють, що одній дитині - два роки й сім місяців, другому - чотири роки.

"У всіх постраждалих легкі травми й удари. За моєю інформацією, ні у кого переломів немає ", - зазначив Віктор Забашта.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові 23 листопада громадянин Азербайджану на високій швидкості збив чоловіка. Відзначається, що ДТП сталося на Льва Ландау, азербайджанець за кермом "Мерседеса" на Єврономер на смерть збив чоловіка, який перетинав проїжджу частину. Відірвана голова залетіла в салон.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися