У найбільшому спальному районі Харкова понад 100 будинків без опалення

Тепла немає ще і в 5 школах, 3 дитячих садах, 1 лікарні

У Харкові на Салтівці відключили опалення більш ніж в 100 будинках. Про це говорить пресслужба КП "Харківські теплові мережі".

На підприємстві повідомили, що причиною відключення став ремонт ділянки тепломагістралі в районі перехрестя вул. Валентинівської та пр. Тракторобудівників. Опалення і гарячої води не буде до 22:00 25 листопада.

Зараз без тепла залишилися 103 житлових будинки, 5 шкіл, 3 дитячих комбінату, 1 лікувальний заклад, 22 відомства обмеженому пр. Тракторобудівників, вул. Світла, вул. Валентинівська, вул. Г. Широнінців, вул. Г. Праці.

Нагадаємо, в понеділок вранці, 16 листопада, жителі Ковшарівки та Куп'янська-вузлового перекрили дорогу. Люди замерзали у квартирах. Температура повітря в житлових приміщеннях опустилася до 10 градусів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 16 листопада близько 20 жителів села Курилівка Куп'янського району перекрили трасу. Присутні висловлюють протест через відсутність теплопостачання в будинках. Правоохоронці прибули на місце інциденту для забезпечення порядку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися