У Харкові на Салтівці продовжують відключати опалення

На ремонт ставлять ділянку тепломагістралі, який чинять вже третій день

У Харкові на Салтівці від опалення та гарячої води 26 листопада відключають 38 будинків. Про це повідомляють "Харківські теплові мережі" у себе на сайті.

Тепла не буде до 22:00 сьогоднішнього дня. Лагодити будуть відрізок мереж на перехресті вулиці Валентинівської та проспекту Тракторобудівників.

"Виводиться в ремонт ділянка тепломагістралі ТМ-52 з відключенням опалення та гарячого водопостачання на 38 житлових будинків, 17 відомств обмежених: вул. Гарібальді, вул. Валентинівською, вул. Зубенко", - йдеться в повідомленні "ХТС".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, опалення та гарячу воду у зв'язку з ремонтом ділянок тепломагістралі ТМ-52 відключають в цьому районі Салтівки вже третій день. Так, 24 листопада, опалення і гаряче водопостачання відключали у 26 житлових будинках, 2 дитячих установах, 8 відомствах на ділянці обмеженій вул. Гв. Широнінців, Героїв праці, пр. Тракторобудівників. А 25 листопада без тепло і водопостачання залишалися 103 житлових будинки, 5 шкіл, 3 дитячих комбінату, 1 лікувальний заклад, 22 відомства на ділянці обмеженій пр. Тракторобудівників, вул. Світла, вул. Валентинівською, вул. Г. Широнінців, вул. Г. Праці.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися