Під Харковом померла трирічна дитина: лікарів викликали тільки тоді, коли малюк втратив свідомість

Причину смерті дитини з’ясують після результатів експертиз

Правоохоронці встановлюють обставини смерті дитини 2017 року народження на Харківщині. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Все сталося у понеділок, 17 лютого, в Пересічній Дергачівського району.

За даними поліції, дитина захворіла. У малюка кілька днів була висока температура. Проте батьки не звернулися до медиків. Коли дитина втратила свідомість, батьки викликали швидку. Однак медики вже не змогли допомогти. 

За інформацією прес-служби Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на облздрав, сімейний лікар востаннє бачив дитину у серпні 2019 року. Після цього звернень до лікаря не було.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з приміткою "природня смерть". Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини справи та чекають на результати експертиз. Крім того у поліції вирішують питання щодо відкриття ще одного кримінального провадження – щодо злісного невиконання батьками встановлених законом обов'язків по догляду за дитиною.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що  на Харківщині ротвейлер напав на 4-річну дитину. Медикам швидкої, які прибули на виклик, врятувати хлопчика не вдалося.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися