У Харкові на одній зі станцій метро сталося сильне задимлення (відео, фото)

У Харківському метрополітені заперечують пожежу на "ХТЗ"

У Харкові на станції метро "Харківський тракторний завод" (ХТЗ) пасажири сьогодні вдень спостерігали дим. Про це розповіли очевидці Telegram-каналу "ВЕХА".

Свідки події опублікували фото і відео.


"Пожежа в метро Харкова. Станція Тракторний завод, села, вагон загорівся і всі вибігли. Я зняла тільки дим. Вагон у вогні та в диму поїхав в тунель, все вийшли, чекаємо іншого, незрозуміло чого він загорівся", - написала одна з присутніх на станції.

У пресслужбі КП "Харківський метрополітен" заперечують, що стався якийсь інцидент.

"З вулиці через вентиляцію затягнуло дим. Швидше за все в районі вентшахти щось на вулиці спалюють. Вентиляцію вже перемикнули", - розповів прессекретар КП "Харківський метрополітен" Олексій Бітнер виданню Newsroom.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові 26 листопада близько 11 ранку дівчина на станції метро" Ботанічний сад "впала на рейки. Харків'яни відзначають в коментарях, що рух "зеленої" гілки зупинилося більш ніж на 20 хвилин. У Харківському метрополітені підтвердили інформацію про інцидент і підтвердили, що дівчина жива. 29-річну дівчину забрала психіатрична бригада швидкої допомоги.




Джерело: https://t.me/vekha/13085
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися