У Харкові хлопець, який напав на Харківську ОДА, піде під суд

Хлопець, який кидав металевий предмет у двері будівлі Харківської ОДА, потрапив під суд

У Харкові судитимуть 19-річного хлопця, який з криками "Аллах Акбар" напав на будівлю ОДА. Про це повідомили в Харківській прокуратурі.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 21 листопада 2020 року вказаний чоловік кидав металевий предмет у двері будівлі Харківської обласної державної адміністрації. На зауваження хуліган не реагував й продовжував свої дії, в результаті чого двері будівлі пошкоджено. Зупинити хулігана вдалося працівникам ХОДА.", - про це повідомив керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков.

Потерпілим у вказаному кримінальному провадженні визнано Обласне комунальне виробничо-експлуатаційне підприємство "Держпром". Відповідно до проведеної судово-товарознавчої експертизи, завдано матеріальних збитків в розмірі понад 2,5 тис. грн. Обвинувачений визнав провину і цивільний позов, заявлений підприємством. Покарання передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Раніше "Коментарі" розповіли про водія маршрутки, якому виписали штраф за порушення карантину. Чоловік перевозив пасажирів за маршрутом №107 вулиця Наталії Ужвій - вулиця Одеська. Кількість пасажирів у автобусі на момент зупинки майже вдвічі було більше кількості сидячих місць, що порушує постанову Кабінету міністрів про правила карантину.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися