У Харкові пожежа перетворила квартиру на попіл й забрала одне життя (ФОТО)

Пожежу в харківській багатоповерхівці гасило шість відділень служби порятунку

У Харкові на вулиці Академіка Богомольця, 4 грудня, горів дев'ятиповерховий житловий будинок. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Відзначається, що повідомлення про пожежу прийшло о 20:41. На місце події терміново направили 6 відділень служби порятунку на автоцистернах та 2 відділення на автодрабини. Коли рятувальники прибули, у квартирі на 6 поверсі вже горіла меблі та домашні речі на площі 15 кв.м. На щастя, жінку 1963 року народження встигли врятувати. Однак іншій жінці пощастило менше - її тіло знайшли під час гасіння пожежі у ліфті.

"О 21:33 пожежа була локалізована та о 22:09 остаточно ліквідовано. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Ізюмі Харківської області сталася пожежа в приватному житловому будинку. На момент прибуття пожежників біля будинку у вогні були дах і дерев'яні перекриття на площі 56 кв.м. Під час розвідки всередині будинку пожежники врятували двох дітей - хлопчика 2007 року народження і дівчинку 2018 народження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися