У Харкові офіс ОПЗЖ залили фарбою (фото)

Інформація про те, що приймальню партії залили фарбою і порізали банер надійшла від організації патріотичного спрямування

У Харкові невідомі закидали фарбою і порізали на вході банер в офісі політичної партії "Опозиційна Платформа - За Життя". Про це на своєму Telegram-каналі повідомила організація "Фрайкор".

У ком'юніті опублікували фотографії, на яких видно залиті фарбою символіку парії, а також підлоги.

"Підготовка ОПЗЖ до першого засідання міської та обласної ради йде повним ходом. Невідомі патріоти нагадують, що колаборантам не місце у владі на Харківщині", - написали представники патріотичної організації.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, ще в кінці жовтня цього року в Харкові невідомі розмалювали будівлю, де розташований офіс міської організації ОПЗЖ і приймальня його керівника Андрія Лесика.

"Сьогодні небайдужі харків'яни нагадали, що вбивця Стуса не зможе приховати правду, приховати те, що він причетний до загибелі українського поета, і залишили" привіт "біля офісу ОПЗЖ. Правди не заборонити!" - писала організація "Світанок". На опублікованих з місця події фото видно, що на будівлі залишили трафаретні малюнки з портретом Василя Стуса і написом "Заборонена правда - все одно правда".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися