У Харкові на станції "Барабашово" чоловік стрибнув під поїзд в метро (відео)

У швидкої кажуть про спробу суїциду

Сьогодні, 10 грудня, о 9:52 ранку, чоловік на станції метро "Імені академіка Барабашова" чоловік стрибнув під потяг, що рухався. Про це повідомляє МГ "Об'єктив" з посиланням на пресслужбу Харківського метрополітену.

З контактної рейки зняли напругу, працівники метро оперативно вивели пасажирів зі складу на платформу. Рух відновили о 9:57.

За словами директора Харківського центру екстреної медицини Віктора Забашти чоловік хотів накласти на себе руки.

"Зараз на місці в кімнаті поліції з чоловіком працюють наші медики. Поліційні викликали швидку допомогу для того, щоб перевірити його психічний стан. Наскільки, мені відомо, у нього серйозних травм немає. Причина, навіщо він це зробив, поки що невідома. Медики це з'ясовують", - додав Забашта.

Адміністратори декількох Telegram-каналів про Харків опублікували відеозаписи очевидців інциденту.




Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові 26 листопада близько 11 ранку дівчина на станції метро" Ботанічний сад "впала на рейки. Харків'яни відзначають в коментарях, що рух "зеленої" гілки зупинилося більш ніж на 20 хвилин. У Харківському метрополітені підтвердили інформацію про інцидент і підтвердили, що дівчина жива. 29-річну дівчину забрала психіатрична бригада швидкої допомоги.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися