У Харкові поліційні вилучили у жінки наркотиків на суму понад 100 тисяч

Мешканка стверджує, що зберігала заборонені речовини в такій кількості для власного споживання

У Московському районі Харкова поліційні знайшли у місцевої жительки наркотиків на суму понад 100 тисяч гривень. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Слідчі Московського відділу поліції разом з оперативниками, під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури № 4, влаштували санкціонований обшук за місцем проживання зловмисниці.

У будинку жінки поліціянти знайшли фасовані пакети з наркотичними речовинами "сіль" і амфетамін, загальною вагою близько 200 грамів. Орієнтовна вартість вилученого за цінами "чорного" ринку складає більш ніж 100 тисячам гривень.

Речові докази відправлені на експертне дослідження.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Після проведення експертиз дій зловмисниці буде надана додаткова правова кваліфікація ", - розповіли в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області двоє чоловіків орендували заміський будинок, в якому облаштували нарколабораторію. "Організаторами виявилися двоє чоловіків: 32-річний хмельничанин і 33-річний житель столиці. Вони орендували заміський будинок у Вовчанському районі Харківщини, де обладнали нарколабораторію з виготовлення психотропної речовини PVP", - розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися