У Харкові патрульні врятували жінку, яка хотіла покінчити з життям через образливі повідомлення (відео)

Громадянку передали співробітникам швидкої допомоги

У Харкові, 15 грудня, близько 10 години копам надійшов виклик про можливу спробу суїциду в центрі міста. Про це повідомляє патрульна поліція Харківської області на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці розповіли, що на вулиці Трінклера жінка намагалася викинутися з вікна.

Патрульні швидко приїхали за вказаною адресою. Поліціянти поспілкувалися з дочкою жінки. Вона розповіла, що її матері хтось надсилав погрози та образливі повідомлення на мобільний телефон.

Один з патрульних розмовою відвернув жінку, а в той момент друга патрульна схопила ту за руку і відтягла в безпечну сторону.

Далі жінку передали співробітникам швидкої допомоги. Поліційні опублікували відео з місця події, на якому та каже, що не вірить копам, що вони з поліції.


Нагадаємо, в Харкові 26 листопада близько 11 ранку дівчина на станції метро "Ботанічний сад" впала на рейки. Харків'яни відзначають в коментарях, що рух "зеленої" гілки зупинилося більш ніж на 20 хвилин. У Харківському метрополітені підтвердили інформацію про інцидент і підтвердили, що дівчина жива. 29-річну дівчину забрала психіатрична бригада швидкої допомоги.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 10 грудня, о 9:52 ранку, чоловік на станції метро "Імені академіка Барабашова" чоловік стрибнув під потяг, що рухався. З контактної рейки зняли напругу, працівники метро оперативно вивели пасажирів зі складу на платформу. Рух відновили о 9:57. За словами директора Харківського центру екстреної медицини Віктора Забашти чоловік хотів накласти на себе руки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися