Кернесу можуть дати Героя України і поставити пам'ятник

Автором петиції став юрист з Харкова

На сайті президента України Володимира Зеленського в день смерті Харківського міського голови Геннадія Кернеса з'явилися пов'язані з ним дві петиції. У першій померлому меру просять поставити пам'ятник, а у другій - надати звання Героя України.

Звання просять дати Геннадію Кернесу посмертно.

Автором петиції став юрист Дрижанов Олександр Сергійович, який за даними з відкритих реєстрів працював в Харкові суддею і провідним фахівцем в декількох судах.

"Останні 16 років свого життя, Геннадій Адольфович присвятив служінню своїй країні, її громадянам і звичайно ж харків'янам яких він любив не менше своє, завжди дороге йому, рідне і таке улюблене їм місто Харків. Його девіз: "На благо міста і всіх харків'ян" став втіленням в життя іншої тези "Не словом, а ділом", і став прикладом лідерства і самовіддачі для всієї країни та всіх глав міст і керівників усіх рівнів", - йдеться в текстах обох петицій.

На збір підписів за петиції залишилося 89 днів.

Нагадаємо, в Німеччині, 16 грудня почався локдаун, тому можуть бути проблеми з поверненням мера Харкова Геннадія Кернеса додому. Карантинні обмеження триватимуть до 10 січня. У країні заборонили всі масові заходи, закрили всі магазини, крім продовольчих, заборонили навчання в школах, закрили дитячі садки. Дозволяється працювати тільки аптекам, магазинах побутової хімії, автозаправок, банкам і поштовим відділенням. Однак аеропорти працюють, і літаки літають з Берліна кожен день.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в німецькій клініці" Шаріте "після ускладнень від коронавируса пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Про це повідомили його найближчі родичі та друзі в соціальних мережах.



Лена

22 грудня 2020, 14:25

После того, что он в 14 году махал русскими флагами и устраивал демострантам коридор позора с избиеним , заставляя их ползти на коленях??? Вы что там курите, Долбо..ы?!!!!!!

Лена

22 грудня 2020, 14:21

После того, что он с Добкиным махал российскими флагами и людям устраивал коридор позора с избиением Героя Украины? Вы что курите, долбо..ы?

Антон

19 грудня 2020, 09:40

Какой памятник? Какой герой Украины? Совсем ёб...лись??? На памятники таким чертям я ещё налоги не платил.. Прикопайте его на Барабашова,там где он и начинал,а сверху ящик деревянный для наперстков и хватит.

Лариса

18 грудня 2020, 15:20

Полностью согласна

Наталия

18 грудня 2020, 12:37

Почтить память!! Нету равных!! Навсегда в сердце

Наталия

18 грудня 2020, 12:36

Лучший мер!! Гордость города!! Почтить память!! М

Антибандит

18 грудня 2020, 11:22

ЕБАНУТЫЕ. ЖИДОВСКИЕ ТЕРПИЛЫ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися