Похорон Кернеса: почалася церемонія поховання (відео)

Поруч із цвинтарем хтось запустив феєрверк

У Харкові розпочалася церемонія поховання мера Харкова Геннадія Кернеса. Про це повідомляють ЗМІ та Telegram-канали.

У мережі з'явився ряд відео, на яких видно, що люди вишикувалися в ряд на вул. Пушкінській на шляху проходження автомобільної колони з катафалком.


Кортеж приїхав на 2-е міське кладовище близько 14:30. Почалася церемонія поховання.


"Під час церемонії похорону недалеко від кладовища хтось запустив феєрверк", - написали на двох Teleram-каналах і опублікували відео.



Трансляцію з похорону можна подивитися тут.


Кернеса поховали близько 15:00.


Нагадаємо, в німецькій клініці "Шаріте" після ускладнень від коронавірусу  пішов з життя міський голова Харкова Геннадій Кернес. Його будуть ховати 23 грудня. О 7:00 буде відспівування мера в Благовіщенському соборі. Триватиме церемонія 40 хвилин. Далі труну доставлять в Оперний театр, де з 9:00 до 13:00 всі охочі зможуть попрощатися з Геннадієм Кернесом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові проходить похоронна церемонія мера міста Геннадія Кернеса. Спочатку тіло Геннадія Кернеса привезли в Благовіщенський собор на відспівування. Дороги навколо нього були перекриті, входи охороняла поліція. У церкві були припарковані автомобілі елітних марок. Попрощатися з покійним мером приїхав Михайло Добкін. Крім того, на похорон прибули політики та бізнесмени, серед яких є Кличко, Мураєв, Новинський, Фукс та ін.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися