У центрі Харкова перекриють рух на двох вулицях

На Новий рік і в вихідні будуть ремонтні роботи

У Харкові біля метро Наукова перекриють рух на двох вулицях відсьогодні, 30 грудня. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

"Рух транспорту по вул. Серповій і вул. Коломенської, на ділянці від пр. Науки до вул. Бакуліна, буде заборонено щодня з 8:00 до 20:00 29, 30 грудня та 2 січня ", - розповіли у відомстві.

У Департаменті інфраструктури додали, що це пов'язано з ремонтно-будівельними роботами по вул. Коломенської, 4.

Об'їзд закритої ділянки буде відбуватися прилеглими вулицею Бакуліна та проспектом Науки.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися