Під Харковом рятувальники дістали водія з понівеченого авто (фото)

В результаті зіткнення двох транспортних засобів один водій не постраждав

Сьогодні вночі на Київській трасі під Харковом зіткнулися два авто. Про це повідомляє ГУ ДСНС Харківської області у себе на сайті.

Рятувальники розповіли, що 31 грудня о 3:41 на номер 101 повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на 576-му кілометрі траси "Київ-Харків-Довжанський" біля с. Бригадирівка Балаклійського району Харківської області.

В аварію потрапили два автомобілі: вантажний DAF і легковий Volkswagen Golf. В результаті ДТП в покручених легковому автомобілі затиснуло водія автомобіля, чоловіка 1982 р.н. Водій вантажівки не постраждав.

Аварійно-рятувальні роботи провело відділення рятувальників на спеціальній аварійно-рятувальній машині (САРМ) з Ізюма. Рятувальники за допомогою спеціального інструменту розрізали кузов знівеченого легковика, вийняли потерпілого і віддали на піклування медиків. Далі його госпіталізували в Балаклійської районної лікарні. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися