На Харківщині невідомі увірвалися в будинок, побили господаря і змусили його дружину винести їм гроші (ФОТО)

Правоохоронці спіймали чоловіків, які увірвалися в чужий будинок і винесли звідти понад 200 тисяч гривень

У Великобурлуцькому районі, 31 грудня, близько 2 години ночі невідомі в чорному одязі увірвалися в будинок, де побили чоловіка, а дружину змусили віддати їм гроші. Жінка винесла зловмисникам 240 тисяч гривень. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що зловмисники після того, як отримали гроші відразу ж виїхали. Дружина викликала правоохоронців. Працівники карного розшуку разом з групою реагування патрульної поліції Великобурлуцького відділення через кілька годин виявили машину зі зловмисниками в селищі Великий Бурлук. Чотирьох чоловіків у віці від 19 до 36 років затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчий за даним фактом порушив кримінальне виробництво за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 7 до 12 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про оголошення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Харківської області оголосив вирок у справі про розбещення чоловіком малолітнього хлопчика. Відзначається, що чоловік покликав дитину в гості відсвяткувати свій день народження. Мати хлопчика знала його і нічого не підозрювала. Увечері зловмисник розділ дитини під приводом необхідності випрати його речі. Потім господар будинку роздягнувся сам і приставав до потерпілого.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися