Під Харковом горів житловий будинок разом з дахом і прибудовою (фото)

Пожежники гасили вогонь понад годину

У селі Капитолівка Ізюмського району Харківської області горів житловий приватний будинок. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області у себе на сайті.

Дзвінок з повідомленням про пожежу надійшов рятувальникам 30 грудня о 16:52 на номер 101. Горів будинок на вулиці Зеленій, 48.

Рятувальники по прибуттю виявили, що на загальній площі 34 кв.м. запалала прибудова до житлового будинку та дах будинку.

О 17:14 пожежу локалізували та о 18:30 ліквідували. Найімовірнішою причиною пожежі рятувальники називають необережне поводження з вогнем. Вони опублікували фотографії з місця події.

Нагадаємо, в Немишлянському районі Харкова горів склад, в якому знаходиться виробництво. Увечері, 30 грудня, о 21:31 на телефон 101 повідомили, що горить приватне підприємство за адресою вул. Єнакіївська, 19. На території загорілося виробничо-складська будівля ангарного типу з виробництва копченої риби, про це розповіли працівники даного об'єкта. На місце події прибуло 10 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах в складі 60 рятувальників.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Новобаварському районі Харкова пожежники з задимленого приміщення витягли чоловіка. Рятувальники розповіли, що 29 грудня о 17:02 їм повідомили про пожежу в занедбаному житловому будинку на вул. Москалівської, 152. На місце виклику негайно поїхали два пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС на автоцистернах. Рятувальники по прибуттю побачили, що всі приміщення будинку заповнив дим. В одній з кімнат вогнеборці знайшли бездомного, 1979 року народження, і відразу винесли його на свіже повітря. Медики швидкої надали йому допомогу. Він прийшов в себе і відмовився від госпіталізації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися