У Харківській міськраді розповіли, як будуть ходити трамваї і тролейбуси

На п'ять місяців два трамваї перестануть ходити

У Харкові рух трамваїв по пр. Московському, пл. Конституції, пл. Павлівській, на ділянці від пл. Захисників України до вул. Університетській, заборонять до 30 травня. Про це повідомляє пресслужба Харківської міськради.

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов'язано з продовженням реконструкції пр. Московського.

На цей період трамваї № 5, 6 не їздитимуть.

Також до 30 травня заборонять рух тролейбусів по вул. Броненосця "Потьомкін", вул. Богдана Хмельницького, пр. Московському, вул. Кооперативній, на ділянці від розворотного кола "ст. м. "Захисників України" в пер. Короленка.

У той же час, з 11 січня тролейбус №2 відновить свій основний маршрут і курсуватиме так: розворотне коло "пр. Перемоги "- пр. Перемоги - пр. Людвіга Свободи - вул. Ахсарова - пр. Науки - пр. Незалежності - вул. Сумська - Білгородське шосе - вул. Академіка Проскури - розворотне коло "пр. Жуковського ".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківський електротехнічний завод "Трансзв'язок" зазнає серйозних збитків. Так, за перше півріччя 2020 року підприємство втратило 1,28 мільйона гривень. Річний звіт про діяльність заводу "Трансзв'язок" у 2019 році був прибутковий, де чистий фінансовий результат склав 17 тисяч грн за 1 півріччя 2020 середня кількість працевлаштованих осіб на заводі "Трансзв'язок" було 121 особа, хоча у 2019 році працювали 141 особа. Собівартість реалізованої продукції за перше півріччя 2020 склала 4,1 млн грн, це менше на 50,1% (8,4 млн грн) відповідно до запланованого показником.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися