Харків'янин вдарив по обличчю касирку супермаркету: "отвєтка" прилетіла швидко (ВІДЕО 18+)

Хулігану не зійшов з рук напад на касирку в супермаркеті

Раніше судимий житель Харкова вдарив ногою по обличчю дівчину-касира під час перебування в торговому залі супермаркету, а також завдав удар охоронцю магазина. Про це повідомив на своїй сторінці в Facеbook декан факультету кіберполіції Харківського національного університету внутрішніх справ В'ячеслав Марков.
Після цієї пригоди група з декількох чоловіків провела "виховну" бесіду з кривдником дівчини, під час якої хулігану також завдали удару по обличчю ногою.
Незадовго після цих подій відео того, що відбулося, було розміщено в Інтернеті, одним з учасників цих подій. Правоохоронці мають намір почати розслідування даного інциденту.
"Тепер, правова оцінка діям усіх учасників подій, обставини того, що сталося, а також ступінь отриманих тілесних ушкоджень, будуть встановлені поліцією", - написав Марков.
Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", під Харковом вчителька вдарила школярку підручником по голові. За даними поліції, інцидент стався ще 10 вересня у Первомайському ліцеї №7. На уроці історії в 5 класі учениця гортала сторінки підручника з історії, вчителька підійшла і замість зауваження відібрала книгу і вдарила нею п'ятикласницю по голові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися