Прості харків'яни скрутили викрадача до приїзду поліції

За допомогою свідомих громадян чоловік зумів повернути свій автомобіль без допомоги поліції

Мешканці Харківської області проявили громадянську активність і допомогли поліції затримати викрадача автомобілю. Інцидент стався в Ізюмському районі.

"12 січня о 20:00 в Ізюмське районне управління поліції надійшло повідомлення від 20-річного місцевого жителя. Заявник розповів, що невідома особа викрала його автомобіль "ВАЗ-2101". Поліцейські встановили, що власник авто разом з іншими громадянами наздогнали автомобіль і утримували невідомого чоловіка до прибуття правоохоронців", - повідомили у відділі комунікації Національної поліції в Харківській області.

Власник машини повідомив поліцейським, що залишив машину на кілька хвилин, а повернувшись, побачив, що її вже немає. Один з перехожих розповів чоловікові, що бачив як хтось сідав в легковик і повідомив, куди той поїхав. Разом чоловіки наздогнали викрадача.

"Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 ( "незаконне заволодіння транспортним засобом") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років з конфіскацією майна. В даний час вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають", - уточнили в поліції.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарії", в Харкові затримали викрадача.



Алексей

26 січня 2021, 09:24

Харьковчане очень дружный и ответственный народ. Все правильно сделали! Я на свою машину поставил gps маячок, что бы найти в случае угона, может кому пригодится, вот ссылка wust.in.ua/gps-mayachok/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися