На Харківщині чоловік оселився на горищі у пенсіонера, вкрав його пенсію та вбив

У Харківській області хлопець побив пенсіонера, який помер від отриманих травм

Поліцейські Харківської області, 11 січня, отримали повідомлення про те, що у дворі біля будинку в селі Грушеваха лежить тіло 79-річного чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

За даними правоохоронців, 26-річний чоловік кілька днів таємно проживав на горищі будинку у пенсіонера. Зловмисник почув телефонну розмову літнього чоловіка і зрозумів, що він в цей день отримав пенсію. Через незачинені двері зловмисник зайшов на кухню, викрутив запобіжники електролічильника та знеструмив будинок. За допомогою телефонного ліхтарика і запальнички він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей час власник будинку помітив незнайомця і вдарив його палицею. Зловмисник у відповідь побив дідуся ногами та забрав у нього з кишені штанів 800 гривень.

Правоохоронці вилучили у правопорушника зарядний пристрій, сім-карту потерпілого і наручний годинник. Гроші він встиг витратити, а мобільний телефон втратив.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до 15 років в'язниці з конфіскацією майна.

Раніше "Коментарі" розповіли про жителів Харківської області, які скрутили викрадача до приїзду поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися