У Харкові водій врізався в трамвай: що з ним сталося

Водій Opel Astra здійснив виїзд на трамвайні колії зустрічного напрямку, через що сталося зіткнення

15 січня близько першої 11.00 патрульні отримали повідомлення про аварію по вулиці Євгена Котляра, 8/10. Поліцейські з'ясували, що Opel Astra виїхав на трамвайні колії і врізався в трамвай. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

"За попередньою інформацією, водій Opel Astra порушив п. п. 11.9 і 12.1 Правил дорожнього руху України, здійснив виїзд на трамвайні колії зустрічного напрямку і здійснив зіткнення. Під час оформлення ДТП патрульні виявили у водія Opel ознаки наркотичного сп'яніння", - пояснили в прес -службі.

Однак проходити огляд на стан наркотичного сп'яніння чоловік відмовився. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. На водія склали адміністративний протокол за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які знаходяться в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння) і ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що викликало пошкодження транспортних засобів або іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали направлять до суду.

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", на Харківщині водій "BMW" на смерть збив пішохода. Відзначається, що загиблий переходив дорогу в недозволеному місці. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися