У Харкові прокуратура підозрює, що Кернеса оголосили мером незаконно

Жінку, яка заявила, що Кернес може бути мером без прийняття присяги, підозрюють у службовій недбалості

Прокуратура Харкова розслідує законно оголосили Геннадія Кернеса мером. Про це у своєму телеграм-каналі повідомила депутат Харківської міськради Аліна Мустафаєва.

Досудове розслідування ведеться відносно голови Харківської міської територіальної виборчої комісії Ольги Мозгової.

"Саме вона оголосила, що обрана міським головою Геннадій Кернес не повинен повторно складати присягу", - написала Мустафаєва.

Тепер Мозкову підозрюють у службовій недбалості. Якщо вина голови міської ТВК буде доведена, їй загрожує штраф або навіть тюремне ув'язнення терміном до трьох років.

9HfMZGxcxv2chO-_oLJq5wqmy.jpg

Нагадаємо, глава Харківської ТВК Ольга Мозгова оголосила Геннадія Кернеса мером Харкова без присяги 9 грудня 2020 року. Вона заявила, що відповідно до законодавства, голова повинен приймати присягу особисто, тільки якщо його обрали на цю посаду в перший раз, а Кернес вже приймав присягу 24 листопада 2010 року.




Активист

17 січня 2021, 13:24

Автоподстилка какая то рот раскрыла.Не вернет налоги в бюджет города со своей авто-амеро-аферой ни один псевдо-таксист с ее липовой конторы по городу не проедет.Их водители других такси и обычные водилы будут блокировать.После этого ее обратно на трасу возле Лоска поставят налоги отрабатыввать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися