На Харківщині син забив до смерті хвору матір, яка навіть не могла ходити (ФОТО)

Син напився і в такому стані вбив свою маму

У Чугуєві, 20 січня, правоохоронці районного управління поліції отримали повідомлення про тіло жінки з численними побоями в одному з приватних будинків. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Поліціянтам вдалося оперативно виявити підозрюваного. Ним виявився 49-річний син убитої. Слідчі встановили, що він по п'яному, посварився зі своєю матір'ю. В ході сварки чоловік схопив дерев'яну палицю і до смерті забив 81-річну бабусю, яка через хворобу була прикута до ліжка.

Слідчі порушили кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років.

Нагадаємо, Україна, 16 жовтня, потрясла звістка про звіряче вбивство зниклої 37-річної мешканки міста Балаклія Харківської області. В ході розслідування з'ясувалося, що жінка стала жертвою свого колишнього свекра, який жорстоко розправився зі своєю невісткою. "Коментарям" вдалося отримати ексклюзивний коментар слідства про деталі злочину. Покараний винний і що йому загрожує.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися