Вночі у Харкові на Полтавському шляху дівчина вирішила покінчити життя самогубством. Подробиці

У Харкові патрульні зняли з мосту дівчину, яка намагалася покінчити з собою

У Харкові в ніч з 24 на 25 січня дівчина намагалася зістрибнути з моста на Полтавському шляху. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у прес-службі патрульної поліції в Харківській області.

Поліцейським повідомили про те, що на вулиці Полтавський шлях на мосту стоїть дівчина, яка хоче накласти на себе руки. Правоохоронці відреагували на виклик, прибули на місце і виявили там молоду жінку, яка збиралася стрибнути. Патрульні вступили з нею в переговори, у ході яких дівчину вдалося зняти з мосту і передати медикам.


Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", зад Харковом нещодавно поліція всю ніч шукала 10-річну школярку з села Таранівка. Про зникнення дитини в поліцію повідомила мати дівчинки. Виявилося, що школярку бачили в останній раз близько 16:30 22 січня: вона виходила з шкільного автобуса, однак вдома дівчинка так і не з'явилася. В 19:00 стурбована мати зателефонувала "102". Після цього до пошуку дитини приєдналися співробітники п'яти відділень поліції найближчих районів Харківської області, а також нацгвардейцы, кінологи з собаками і курсанти ХНУВС.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися