Молодого харків'янина викрали заради розваги: Били та принижували (ВІДЕО та ФОТО)

Правоохоронці знайшли та врятували викраденого молодого хлопця

Правоохоронці знайшли 26-річного хлопця Вугар Гардашова, якого викрали, 21 січня, зі стоянки ТРЦ "Французький бульвар". Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що до хлопця підійшли двоє невідомих, почали його душити та силою змусили сісти в автомобіль Mercedes. Після цього жертві натягнули на очі шапку, а руки зв'язали.

"Я приїхав на" Нову пошту ", став біля машини, двоє вперед пройшли, один був ззаду. Я на нього подивився і відвернувся, а він мене ззаду почав душити, а двоє запихали в машину", - розповів Вугар.

За даними правоохоронців, зловмисники шляхом змінили транспортний засіб, а Mercedes спалили. Через час Вугар привезли в Кіровоградську область і закрили його в підвалі. За жертвою стежили двоє чоловіків, вони постійно били та принижували харків'янина, проте не висували ніяких вимог. 23 січня силовикам вдалося встановити місцеперебування молодої людини та звільнити його. В результаті спецоперації було затримано жителів Кіровоградської області 45 і 46 років. Їхні мотиви поки не встановлені. За інформацією поліціянтів, родина не мала боргів, а самому Вугар ніхто не погрожував. Тепер зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові зловмисники хотіли викрасти лідера ромської громади та отримати за нього 100 тисяч доларів викупу. Відзначається, що раніше судимий 22-річний житель Бровар разом з подільниками спланував викрадення циганського барона в Харкові. Вони домовилися з іншим чоловіком, який повинен був викрасти та незаконно утримувати барона.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися