Під Харковом на в'їзді в сусідню область обмежили рух

Рух для ряду машин заборонили тимчасово

На дорозі в Полтавській області сьогодні, 28 січня, обмежили рух від кордону з Харківською областю. Рух вантажівок по дорозі М-03 в Полтавській області 28 січня обмежена від кордону з Харківською областю до кордону з Київською областю. Про це йдеться на сайті Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Обмеження пересування на автомобільній дорозі М-03 Київ - Харків - Довжанський тимчасово створили для вантажних автомобілів від кордону з Харківською областю до кордону з Київською областю (км 395 064-км 126 700) в сторону Києва. Такі заходи прийняли у зв'язку зі складними погодними умовами та з метою недопущення заторів на автодорозі.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харків посів 13 місце у світі, серед міст з найбільш завантаженими дорогами. Відповідний звіт за 2020 рік опублікував сервіс TomTom. Згідно з даними сервісу, затримка на дорогах Харкова у 2020 році склала 43%. Найбільші пробки були в листопаді-грудні, пікова завантаженість була 24 грудня, а найменші - у квітні. У Харкові в годину пік вранці та ввечері на пів години їзди додається ще близько 20 хвилин зайвого часу. Цікаво те, що у 2019 році в Харкові була така ж затримка на дорогах, проте місто займало лише 29 сходинку. Відзначається, що на першому місці за кількістю пробок виявилася Москва, на другому - Мумбаї (Індія), третє зайняла Богота (Колумбія). Київ посів сьоме місце рейтингу, а Одеса -11.




дед витя

29 січня 2021, 19:28

а причем славянск

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися