Під Харковом машина збила двох п'яних пішоходів

Машина перекинулася в кювет

У селищі Рогань, що під Харковом, водій автомобіля марки "ВАЗ" збив двох п'яних пішоходів. Про це повідомляє видання Status Quo.

Інцидент стався 1 лютого близько 11:20 дня. Двоє чоловіків напідпитку переходили дорогу в недозволеному місці в момент, коли їх збив 21-річний хлопець. Постраждалим - 35 років і 42 роки. Зараз вони знаходяться в лікарні.

Машина після події перекинулася і потрапила в кювет. Інформацію про ДТП внесли до Єдиного журнал обліку територіального відділення поліції. Всі обставини події з'ясовують працівники поліції.

У виданні повідомляють, що за перший місяць року це вже як мінімум третій випадок, коли машини наїжджають на п'яних пішоходів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харків посів 13 місце у світі, серед міст з найбільш завантаженими дорогами. Відповідний звіт за 2020 рік опублікував сервіс TomTom. Згідно з даними сервісу, затримка на дорогах Харкова у 2020 році склала 43%. Найбільші пробки були в листопаді-грудні, пікова завантаженість була 24 грудня, а найменші - у квітні. У Харкові в годину пік вранці та ввечері на пів години їзди додається ще близько 20 хвилин зайвого часу. Цікаво те, що у 2019 році в Харкові була така ж затримка на дорогах, проте місто займало лише 29 сходинку. Відзначається, що на першому місці за кількістю пробок виявилася Москва, на другому - Мумбаї (Індія), третє зайняла Богота (Колумбія). Київ посів сьоме місце рейтингу, а Одеса -11.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися