У самому центрі Харкова невідомі напали на елітний магазин (відео)

Нападники були з молотками

Сьогодні, 18 лютого, рано вранці на площі Свободи в центрі Харкова двоє невідомих напали на магазин Symbol. Про це повідомили на Telegram-каналі "Харків Life | Події та новини ".

"Чи не доброго ранку на пл. Свободи. У Магазині розбиті всі вікна. Хтось добре "постарався", - йдеться в повідомленні очевидців, які опублікували перше відео.


Через деякий час з'явилося друге відео, де вже показані нападники з молотками, які розбивають вікна у магазина. Повідомляється, що "на 2-4 секундах чітко видно частину обличчя одного з нападників". За інформацію про зловмисників обіцяють винагороду.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Жінку врятувати не змогли - вона померла у швидкій. На трупі медики виявили понад 20 ножових поранень. "16 лютого близько 19:30 в відділ поліції №2 Харківського райуправління міліції №2 надійшла інформація від співробітників ДСНС, які ліквідували пожежу у квартирі по вулиці Харківських дивізій. Після гасіння вогню в приміщенні вони виявили жінку з численними травмами та ножовими пораненнями. Під час транспортування в лікарню потерпіла померла", - пишуть в поліції. Під час розслідування вбивства працівники Управління карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції напали на слід 32-річного чоловіка, який жив разом з потерпілою раніше в будинку під Харковом. Рік тому вона пішла від чоловіка через його постійних знущань і образ. Крім того, він її бив.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися