У "Харківміськгаз" спростували інформацію про отруєння сім'ї з чотирьох осіб

Про те, що спровокувало погіршення самопочуття у чотирьох людей поки невідомо

У "Харківміськгаз" спростували інформацію про отруєння чадним газом сім'ї з чотирьох чоловік, що проживають в квартирі на 1-му Лісопарковому провулку. Як випливає з офіційного повідомлення компанії, аварійна служба, виїхавши на місце події, обстежила внутрішньоквартирні системи газопостачання і не виявила витоку. Кран був перекритий, більш того, зі слів власників квартири, газом вони не користувалися.

Раніше в оперативному зведенні ХОДА пройшла інформація про те, що в ніч на 26 лютого мешканці п'ятиповерхівки у 1-му Лісопарковому провулку відчули нездужання і викликали швидку. Медики, які прибули на місце події, виявили у чотирьох членів сім'ї ознаки отруєння чадним газом. Дорослі від госпіталізації відмовилися, а їх дітей 12 і 19 років для профілактики доставили в лікарню.

Директор Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів, що на даний момент 12-річна дитина знаходиться в лікарні з підозрою на отруєння побутовим газом, однак загрози життю немає. Його старша сестра була оглянута лікарями, після чого самостійно відправилася додому.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харківській області у вогні загинула одна людина.



Джерело: https://khgor.104.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися