У Харкові тільки за минулу добу знайшли 12 осіб з наркотиками (ФОТО)

Харківські правоохоронці за добу вилучили цілу купу наркотиків

Харківські правоохоронці затримали 12 осіб з наркотиками за добу. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, у всіх громадян були при собі речовини рослинного або синтетичного походження. Тепер даними випадками будуть займатися слідчі.

"За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів передбачена кримінальна відповідальність. Друзі, якщо ви стали свідком ймовірного злочину, пов’язаного з наркотичними речовинами, не будьте осторонь – одразу телефонуйте на 102. ", - нагадали правоохоронці.

Раніше "Коментарі" розповіли про 71-річну жінку, яка намагалася пронести наркотики через пропускний пункт з Росією. Натренований на пошуки наркотиків службовий собака відчув наркотики у бабусі за пазухою, яка намагалася відвернути тварину сумкою. Згодом під верхнім одягом українки, а саме у внутрішніх кишенях кофти, правоохоронці знайшли дві невеликі пляшки з 430 грамами речовини, яка, швидше за все, є наркотичною. Під час пояснень жінка заявляла, що нібито не знала, що переносить.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися