Жорстоке вбивство на Харківщині: підозрюваний просить домашній арешт

Слухання по справі повинні були початися ще в січні, однак фігуранта не змогли привезти із СІЗО

На Харківщині в Лозовій триває розгляд справи про вбивство сорокарічної жінки, тіло якої виявив водій сміттєвоза на міському звалищі восени минулого року. У злочині підозрюється місцевий житель, на речах якого була виявлена кров жертви. Про це передає ТРК "Сігма".

Нагадаємо, тіло було виявлено на полігоні в Лозовій вранці 2 вересня 2019 року, коли сміттєвоз вивозив побутові відходи. Як розповіли в прес-службі "главку", загиблою виявилася 40-річна місцева мешканка. В ході попереднього огляду експерти виявили на трупі тілесні ушкодження та різану рану в області шиї. Наступного дня підозрюваний був затриманий, ним виявився раніше судимий 54-річний чоловік.

За словами прокурора Лозівський місцевої прокуратури Олександра Черкаса, захисник обвинуваченого подав апеляційну скаргу на постанову суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і просить замінити її на домашній арешт. Слухання по справі повинні були початися ще в січні, однак обвинуваченого не змогли привезти із СІЗО, оскільки у міському ізоляторі тимчасового утримання не було вільних місць. Від розгляду справи в режимі відеоконференції підозрюваний відмовився, тому наступне засідання має відбутися у березні.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що через недбалість харківських податківців бюджет втратив 2,7 мільйона гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися