У Харкові не розминулися легковик і мотоцикл

У результаті дорожньої пригоди у Харкові постраждав мотоцикліст

На проспекті в Харкові зіткнулись легковик і мотоцикл. Про це розповіли у відділі комунікацій патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 27 лютого близько 16:00 патрульні отримали повідомлення про ДТП на пр. Олександрівському, 117.

Відомо, що там зіткнулися легковий автомобіль Daewoo і мотоцикл. За попередньою інформацією, в результаті ДТП постраждав водій мотоцикла. Чоловіка доставили в лікарню. Всі обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що Київський районний суд Харкова виніс вирок водієві трамвая, який переїхав лежав на рейках чоловіка. Нагадаємо, трагедія сталася вночі 1 березня 2019 року на вулиці Героїв Праці. Біля зупинки "Караван" водій трамвая №26 пізно помітив чоловіка на колії і переїхав його. Від отриманих травм пішохід помер на місці. В ході розгляду підсудний визнав свою провину і попросив пробачення у родичів загиблого. За словами співробітника трамвайного депо, він не міг навіть уявити, що на рейках може знаходитися людина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися