На Харківщині чоловіки дізналися про будинок, де зберігається купа грошей: Вирішили, що потрібно брати (ФОТО)

Чотирьом грабіжникам загрожує тривалий термін у в'язниці

У Харківській області будуть судити чоловіків, які пограбували чужий будинок. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що напередодні Нового року четверо чоловіків дізналися, про великі заощадження у жителя с. Чорне Куп'янського району. Зловмисники увірвалися у двір потерпілих та змусили віддати їм майже 250 тис. грн. Після цього "банда" сіла в автомобіль та намагалася сховатися. Однак уже через кілька годин їх затримали співробітники поліції.

Досудове розслідування та оперативне супроводження здійснювали співробітники Куп'янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Харкові Червонозаводський районний суд навічно посадив чоловіка вбивцю і гвалтівника літньої жінки. Відзначається, що в суді чоловік свою провину не визнав. Однак доказів, наданих стороною обвинувачення, виявилося досить для винесення обвинувального вироку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися