На проспекті Гагаріна нічний хуліган громив чужі автомобілі (ФОТО)

У Харкові чоловік вночі вирішив розбити сім чужих автомобілів (ФОТО)

У Харкові, 26 березня, правоохоронці затримали чоловіка, який розбив сім чужих автомобілів та дві вітрини магазинів. Про це повідомили в патрульній поліції Харківської області.

Вночі правоохоронцям зателефонували та розповіли, що хуліган б'є припарковані автомобілі на проспекті Гагаріна. Патрульні приїхали на місце події та затримали зловмисника, який поводився агресивно. Поліціянти оглянули територію та виявили сім пошкоджених автомобілів та розбиті вітрини двох магазинів. На місце події приїхала слідчо-оперативна група, яка і буде встановлювати всі обставини.

Нагадаємо, в Харківській області судитимуть чоловіків, які пограбували чужий будинок. Досудовим розслідуванням встановлено, що напередодні Нового року четверо чоловіків дізналися, про великі заощадження у жителя с. Чорне Куп'янського району. Зловмисники увірвалися у двір потерпілих та змусили віддати їм майже 250 тис. грн




Ігор Мацкевич

27 березня 2021, 05:38

Концерт був чудовий! Музика потужна, ніжна, глибока. Бетховен і Гайдн - мої улюблені композитори, на цей раз ще й незвично прозвучали. Спасибі виконавцям, особливо французькому маестро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися