На Харківщині близько 600 осіб залишилися без електрики, через пожежу (ФОТО)

У Харківській області вигоріли сотні метрів електропроводу

У Кегичівському районі Харківської області, 1 квітня, разом з очеретом вигоріло понад 300 метрів електричного дроту, через що без світла залишилися близько 600 жителів сіл Гутирівка, Софіївка та Дальнє. Про це повідомили в пресслужбі АТ "Харківобленерго".

"Про надзвичайну ситуацію повідомили рятувальникам, які прибули на місце події та оперативно ліквідували пожежу. Тільки після цього фахівці обленерго змогли приступити до заміни пошкоджених дротів. Електропостачання було відновлено в той же день о 23:20", - написали в "Харківобленерго".

p4pt-pgEcbl9DHzZHxTJ5NJUr.jpg

В АТ "Харківобленерго" нагадали, що законом суворо заборонено розпалювати пожежі або підпалювати суху траву і гілки під лініями електропередач і поблизу трансформаторних підстанцій. У разі виникнення пожежі необхідно телефонувати за номером 101. Якщо пожежа виникла біля ліній електропередачі, електрообладнання слід також додатково попередити енергетиків. Цілодобовий телефон кол-центру для жителів міста Харкова та Харківської області: 057-34-24-413, 067-23-40-413, 063-05-40-413, 050 -05-40-413.

"Чи не експериментуйте із займистими речовинами у пожежонебезпечний сухий період. Не будьте байдужими, якщо помітили дим, тління або слабкий вогонь. Загасити траву на самому початку легко - треба просто вилити відро води або закидати землею вогнище загоряння. Не допускайте спалювання сміття, особливо в суху вітряну погоду, не підпалювати очерет, суху траву і стерню, не дозволяйте дітям гратися сірниками та запальничками ", - нагадали в КП.

Нагадаємо, в Харкові, 2 квітня, близько 4 години ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу на виробничому підприємстві, розташованому в Харкові на вул. Новомосковської, 8а. Рятувальники виявили тіло молодого хлопця.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися