У Харкові автомобіль згорів прямо в гаражі у власника

У харківському гаражі згорів "Заз-968" 1982 року випуску

У Харкові, 3 квітня, о 16:37 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на вул. Ньютона, 133/1 в Слобідському районі. Про це повідомили в ДСНС Харківської області.

На місце події виїжджало 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах. Пожежники встановили, що в гаражі на 3-му поверсі, триповерхового гаражного комплексу, горіли речі та автомобіль "ЗАЗ-968" 1982 року випуску. Площа пожежі склала близько 20 кв. м о 17:07 рятувальники локалізували пожежу, о 18:15 повністю його ліквідували. Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, в Харкові, 2 квітня, близько 4 години ранку рятувальники отримали повідомлення про пожежу на виробничому підприємстві, розташованому в Харкові на вул. Новомосковської, 8а. На момент прибуття рятувальників стало відомо, що в металевому ангарі стався вибух резервуару. В результаті вибуху будівля була зруйнована. Уламки та обладнання горіли на площі 600 кв.м. На місці пожежі виявили тіло загиблого працівника, 1997 року народження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися