На Харківщині підлітки знищили магазин: Полювання за алкоголем (ФОТО)

Під Харковом підлітки розгромили місцевий магазин

У Первомайську. 7 квітня, три підлітки вночі розгромили місцевий магазин. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними поліції, місцеві хлопці 11, 14 та 16 років пошкодили віконний ролет в приміщення магазину, звідки викрали спиртні напої, промислові товари та картки для поповнення рахунку. Підлітків біля магазину помітили поліціянти сектора реагування патрульної поліції.

Поліцейські повідомили батькам підлітків про подію та доставили хлопців у відділення поліції. Весь вкрадений товар правоохоронці вилучили. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Санкція стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років. Досудове розслідування триває.

Раніше "Коментарі" розповіли про дітей, які збігали зі школи та прикидалися біженцями з інтернату. Правоохоронці зазначили, що діти, блукаючи по району залізничного вокзалу, обманювали громадян, і отримали від них їжу і гроші. Зараз за даним фактом ювенальними поліцейськими Холодногірського району міста проводиться перевірка, до якої залучені фахівці соціальних служб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися