У Харкові мотоцикліст на великій швидкості влетів у кам'яну огорожу (ФОТО)

Хлопець знищив свій мотоцикл через два дні після покупки

У Харкові, 11 квітня, на вулиці Генерала Удовиченко мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу. Про це повідомили в telegram-каналі "Автомобільний Харків".

Відзначається, що хлопця з черепно-мозковою травмою та переломом руки госпіталізували в лікарню. У telegram-каналі "Труха.Харків" пишуть, що 28-річний мотоцикліст їхав на великій швидкості. При тому, що транспорт він купив всього пару днів назад

"На вул. Генерала Удовиченко молода людина, на ім'я Олексій (1992 року народження), врізався в цегляну стіну, вичавлюючи за сотку на спідометрі. Хлопець два дні тому купив мотоцикл", - написали в соцмережах.

Нагадаємо, в Харкові тролейбуси за маршрутом №46 тимчасово не курсуватимуть, а трамваї №8 змінять схему руху. Відзначається, що з 12 квітня 2021 року до 16 квітня 2021 року заборонять руху тролейбусів № 46 по Московському проспекту і бульвару Сергія Грицевця на ділянці від вул. Плитковій до ЖК "м / р" Горизонт ". Також у понеділок, 12 квітня, комунальники ремонтуватимуть трамвайні колії. Через це заборонять рух трамваїв по вул. Плеханівській на ділянці від вул. Молочної до вул. Кошкіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися