Харківські "кур'єри" ховали наркотики прямо на дитячому майданчику (ФОТО)

Закладники працювали на інтернет-магазин

У Харкові поліціянти затримали двох наркозакладчиків - 33-річну жінку та 37-річного чоловіка. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Харківській області.

Відзначається, що жінку зловили, коли вона рила щось на дитячому майданчику. У неї виявили згорток PVP вагою 20 грамів. Наркотики призначалися для подальшого перепродажу через Інтернет-магазин. Її подільником виявився 37-річний чоловік. Наркозакладчиків затримали. Кримінальну справу відкрили за ч. 1 ст. 309 ("незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту") Кримінального кодексу України.

За попередніми розрахунками правоохоронців, щомісячний обіг наркотичних засобів у даній крамниці складав близько 200 грамів психотропної речовини на загальну суму близько 100 тисяч гривень.

VMp0tAnz6AM1vsCUnYqyOF2IQ.jpeg

Нагадаємо, в Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодійних наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих колясках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів і товарів на непідконтрольну української влади територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися