Чиновник вирішив купити для держпідприємства старий автомобіль з космічної ціною

Колишньому заступнику директора лісництва в Харківській області повідомили про підозру

У Полтаві ДБР повідомила про підозру колишньому заступнику директора лісництва в Харківській області. У Харківській прокуратурі зазначили, що йдеться про колишнього заступника директора Державного підприємства "Красноградське лісове господарство". Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

За даними правоохоронців, чиновник у змові з цивільним купив БУ автомобіль "Урал" 1983 року за 900 тисяч гривень при ринковій ціні в 425 тисяч. Про це дізналися і тепер обох підозрюють у розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.4 ст. 191 КК України). Тепер підозрюваним загрожує до 8 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років. Розслідування проводила Харківська обласна прокуратура, а її супроводжував оперативний відділ ту ДБР у Полтаві.

Нагадаємо, сьогодні, 15 квітня, працівники Харківського авіазаводу вийшли на мітинг. На кадрах видно, що люди ходять по переходу на проїжджій частині туди-назад. Вони тримали в руках плакати" ХАЗу - зарплату","ХАЗу - роботу". Працівники перекривали рух і на Дерев'янка утворився затор. За словами очевидців, протестувальники також заблокували рух по Бєлгородському шосе. Сумарно в акції брали участь кілька сотень людей. Люди ходили по пішохідному переходу і пропускали тільки спецтранспорт та автомобілі з дітьми. Відомо, що пікет організувала ПЕРВИННА ПРОФСПІЛКОВА ОРГАНІЗАЦІЯ авіаційного виробничого підприємства.

Раніше "Коментарі" розповіли, що сьогодні, 15 квітня, депутати прийняли в першому читанні закон про посилення кримінальної відповідальності за брехню та неправдивість даних в деклараціях.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися