На Харківщині під час пожежі загинув чоловік

У приватному будинку загорівся диван та домашні речі

У селищі Білий Колодязь Вовчанського району під час пожежі на вулиці Шевченка загинув чоловік. Про це розповіли у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області.

За даними відомства, повідомлення про займання у приватному будинку надійшло в службу порятунку близько 7:30. До місця події були направлені бійці 66-го пожежно-рятувального поста і загін місцевої пожежної команди, які встановили, що в одній з кімнат будинку загорівся диван та домашні речі. Площа пожежі склала 40 кв. м. Під час ліквідації вогню рятувальники виявили тіло чоловіка 1966 року народження без ознак життя. Близько 13:30 загорання вдалося повністю загасити. Причина пожежі встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що 28 лютого в Дергачівському районі Харківської області сталася пожежа в дачному будинку. На момент прибуття вогнеборців площа пожежі склала 50 квадратних метрів. О 12:15 пожежа була локалізована. О 14:30 - повністю ліквідовано. За інформацією ДСНС, ймовірна причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.



Джерело: https://www.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися