У Харкові вночі горіло відразу 4 мікроавтобуси: Автомобілі знищені (ФОТО)

На кареті швидкої допомоги госпіталізували чоловіка з серйозними опіками

У Харкові, 24 квітня, о 01:40 пожежники отримали повідомлення про надзвичайну подію на вулиці Сонячна, 2. Подробиці розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС Харківської області. Власні джерела в правоохоронних органах видання Newsroom розповіли, що автомобілі належать родині підприємців з похоронного бізнесу.

Рятувальники 2 відділення 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах виїхали на місце події. Там вони побачили 4  автомобілі: три "Mersedes-Benz Sprinter" та "Ford Transit", які були у вогні. Також полум'я пошкодило праве заднє крило трактора JCB. Загальна площа пожежі склала 50 м кв.

Крім цього в пожежі постраждав чоловік 1972 року народження. Його госпіталізували до 4 лікарні швидкої та невідкладної допомоги. У потерпілого опіки обличчя та верхніх кінцівок. Рятувальникам вдалося локалізувати вогонь о 2:03 та повністю ліквідувати о 03:05. Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, в Харкові, 22 квітня, горіла квартира в дев'ятиповерховому будинку. Коли рятувальники прибули то побачили, що квартира на 9-му поверсі охоплена вогнем. Через задимлення довелося евакуювати 12 осіб. Пожежники встановили, що у квартирі горіли домашні речі, меблі та інший непотріб. За даними рятувальників, полум'я охопило 40 кв.м. О 17:01 пожежу локалізували, а о 18:39 повністю ліквідували. Зараз рятувальники встановлюють причину пожежі, та яких збитків вона завдала. На фотографіях видно, що квартира буквально завалена сміттям.

Раніше "Коментарі" розповіли, що в Харкові перенесли підрив елеватора біля Південного вокзалу. Відзначається, що перенесення пов'язане з технічними проблемами підрядника, які зараз вирішуються. За словами чиновника, на місці елеватор хочуть побудувати житловий комплекс, який складатиметься з трьох 16-поверхових будинків. Точна дата підриву поки невідома.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися