Врізався в стовп: у Харкові авто зім'яло від удару

На Салтівці "ВАЗ" врізався в стовп

Вранці 1 березня в Харкові водій легкового авто не впорався з керуванням і врізався в стовп, в результаті чого автомобіль зім'яло від удару. В результаті аварії чоловік отримав забої. Про це розповіли у відділі комунікацій ГУНП в Харківській області.

Аварія сталася близько 10.00 на Салтівському шосе, 129. 28-річний водій автомобіля "ВАЗ" не впорався з керуванням і в'їхав у електроопору. Постраждалого чоловіка відвезли в лікарню.

Від удару машину зім'яло, також розлетілися скла. За словами очевидців, водій "вилетів через лобове скло. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Інформацію внесли в Єдиний облік Московського відділу поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що 27 лютого близько 16:00 патрульні отримали повідомлення про ДТП на пр. Олександрівському, 117. Відомо, що там зіткнулися легковий автомобіль Daewoo і мотоцикл. За попередньою інформацією, в результаті ДТП постраждав водій мотоцикла. Чоловіка доставили в лікарню. Всі обставини аварії встановлює слідчо-оперативна група.




Джерело: https://hk.npu.gov.ua/news/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися